Solvarvsgatan

Borås, Centrum - Solvarvsgatan
1/ Rum
28/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+5
5 738 kr
Månadshyra

Kostnader

Månadshyra
5738 kr

Funktioner

Balkong

Beskrivning

Description

Nyproducerat och snyggt med genomgående hög standard och stilfulla materialval ger livskvalitet på lagom yta. Nu har du möjligheten att flytta till en kvadratsmart och ljus 1:a med egen ingång och uteplats med kvällssol.
Här bor du med närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende. Goda kommunikationer till Borås stadskärna, ett nät av cykelbanor till stadens alla hörn och kortare gångavstånd till flertalet mataffärer i närområdet. Smidig påfart till R 40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping. Välkomnande hall med klinkergolv leder in till ett allrum med integrerad köksdel. Köksdelen är utrustad med inredning från Marbodal och köksmaskiner från Siemens, bland annat diskmaskin och inbyggnadsmikro. I din lägenhet finns naturligtvis förvaring i form av garderober och för att du lätt ska ha tillgång till dina saker finns även ett förrådsutrymme här. Tvättmöjligheter och komfortgolvvärme i ditt helkaklade badrum gör det extra bekvämt att bo.
Gedigen ekparkett och vitmålade väggar.
Balkong i nordvästlig riktning för att du ska kunna ta vara på och njuta av den härliga kvällssolen. Njut av lyxen att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats!
Våning 2 av 2 (en trappa upp).
Våning 2 av 2 (en trappa upp).Hyran är så kallad presumtionshyra och kan komma att ändras.

Ytterligare detaljer

·El:Ja
·Spis:Ja
·Badrum:Ja
·Öppen:Ja
·Förråd:Ja
·Elektrisk:Ja
·Helkaklat:Ja
·Diskmaskin:Ja
·Garderober:Ja
·Kombinerad:Ja
·Vitmålade:Ja
·Marbodalkök:Ja
·Ekparkettgolv:Ja
·Inbyggnadsmikro:Ja
·Säkerhetsdörr:Ja

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Centrum

Populära söktermer