Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Hus
  3. Uppsala

Hyra hus i Uppsala

23 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum8 rum11 rum
23 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Hus · 24 m²
Uppsala, Bellmansgatan
Uthyrningsdel in Upsala
2 timmar sedan
4 000 kr
Sida1av 2

Populära söktermer

Uppsala - Mer om att hyra hus i Uppsala

Letar du efter en större hyresbostad i Uppsala? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller kedjehus i Uppsala. Om du letar efter ett hem i vardagen så kan du hitta fina annonser med stora lediga hyresbostäder här.

Att bo i Uppsala

Uppsala är för många en attraktiv stad att flytta till  och bo i, med omväxlande natur, ett blomstrande näringsliv och fina omgivningar. Här i Uppsala har du alla möjligheter att kunna finna just den typen av boende du letar efter, förhoppningsvis nära både skola och arbete. Det kan förstås vara väldigt olika vilka önskemål man anser mest avgörande när man vill hyra hus Uppsala .Hos BostadsPortal kan du anpassa din sökning efter precis det du letar efter, letar du efter ett större eller mindre hus, hur många rum vill du ha, eller är det kanske hyran som styr. Du kan också anpassa din sökning geografiskt. Vill du titta på lediga hus i hela Uppsala eller är det ett specifikt område som är intressant? Om du inte hittar det du söker på sidan kan du även använda kartan för att geografiskt bredda din sökning.

Olika typer av hus i Uppsala

Sökandet efter den perfekta bostaden kräver tid och energi, vi har försökt göra det så enkelt som möjligt för dig. Genom att kombinera privata och kommunala hyresvärdar breddar vi sortimentet. Du kan också välja att använda vår gratis service med bevakningsmail . Du ställer in dina sökkriterier och få ett mail varje gång vi har en nytt hus som hyrs ut i Uppsala som passar det du letar efter. På så sätt kan du hålla koll på utbudet utan att spendera varje vaken minut med att leta. När du har hittat något som passar är det viktigt att vara snabb med att kontakta uthyraren. Det är många om budet och ofta så stänger uthyraren annonsen när de har fått in tillräckligt många förfrågningar. När du vill hyra hus Uppsala är det också viktigt att tänka på att skriva ansökan på samma sätt som du hade skrivit en jobbannons.

När man hyr ett hus i Uppsala kan man ju kosta på sig att välja en typ av bostad som man möjligen inte hade valt om man skulle köpa, eftersom man har tryggheten att kunna säga upp hyreskontraktet när man anser att tiden är inne. En annan stor fördel med att hyra en bostad är att man inte behöver ha en lika stor besparing för oförutsedda utgifter. Detta kan ju ge lite mera luft i ekonomin till att handla den inredning man verkligen önskar sig. Olika hus har olika regler för sina kontrakt beroende på om man hyr från en privat uthyrare eller en offentlig. Man kan t.ex. komma överens om med hyresvärden att man ibland t.o.m. kan få lov att måla om eller på annat vis renovera om några av rummen, om både hyresvärd och hyresgäst anser att det finns ett behov.

För att få den största chansen att hitta det perfekta alternativet rekommenderar vi att man köper full åtkomst . Det ger åtkomst till kontaktuppgifterna till uthyrarna så att du kan skriva en motiverad ansökan till huset du vill hyra. Detta tillsammans med ett fotografi kan ha stor betydelse för din framgång i bostadssökandet.

Har du fler funderingar om att hyra hus i Uppsala?

Vi på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan kontakta vår kundservice med dina funderingar, och du kan även läsa tips och tricks på bloggen .

Lycka till med din jakt på det rätta huset att hyra!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA