Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Stockholm

Hyra hus i Stockholm

42 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum8 rum9 rum
42 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum hus på 95 m²
Skälby, Uranusvägen
21 850 SEK5 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Stockholm

Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra ett hus i Stockholm via BostadsPortal

Om du letar efter  ett hus, en villa eller ett radhus i Stockholm, nu kan du snabbt få en överblick över alla lediga hus som uthyres just nu- direkt här på sidan. På BostadsPortal samlar vi alla tillgängliga hus till uthyrning i hela Stockholm och ger dig tillgång till både små privata hyresvärdar, kommunala och kommersiella hyresvärdar.

Att bo i Stockholm

Stockholm är ett av landets mest efterfrågade områden att bo i, delvis tack vare att länet är den stolta innehavaren av Sveriges huvudstad och i många fall ett föredöme för resten av landet när det gäller mode, kultur, näringsliv och nöjesliv. Därför är det många unga som söker sig till huvudstadsområdet för studier eller arbete. Men för många andra är det karriärmöjligheter i Stockholms län som lockar. Om man redan har en familj söker man ofta efter större bostäder, men eftersom efterfrågan är stor så är också bostadsmarknaden svår att komma in på. Därför kan det vara en bra idé att börja med att leta efter ett hus att hyra Stockholm, innan man tar steget till att köpa ett större boende.

Sök lediga hus att hyra i Stockholm

Det kan vara väldigt varierande vilka önskemål man anser mest avgörande när man letar efter en villa eller ett hus att hyra Stockholm. Hos BostadsPortal kan man söka direkt i vår sökfunktion efter allt från hyra, storlek och antal rum för att se vilka annonser som matchar. Att hyra hus i Stockholm är ett projekt då det kan handla om begränsning som utbudet och/eller budgeten men det finns också många fina hus och villor, därför kan det vara ett mer ekonomiskt val framförallt om man tänker på den större plats man får. Det finns många typer av villor och hus att hyra i hela Stockholm kommun.  Därför ska du se över din egen livssituation och välja det som passar bäst in i ditt liv just nu.

Fördelar med att hyra hus i Stockholm

När man hyr ett hus i Stockholm kan man kosta på sig att välja en typ av bostad som man möjligen inte hade föredragit om man skulle köpa, eftersom man har tryggheten att kunna säga upp hyreskontraktet när man anser att tiden är inne. En annan stor fördel med att hyra ett hus i Stockholm är att man inte behöver ha en lika stor besparing för plötsliga utgifter. Detta kan ju ge lite mera luft i ekonomin till att införskaffa den inredning man verkligen önskar sig. Eller för att använda det på fritidsintressen eller spara till exempelvis resor.

Olika hyreshus har olika regler för sina kontrakt beroende på om man hyr från en privat uthyrare eller en offentlig. Man kan t.ex. komma överens om med uthyraren att man ibland t.o.m. kan få lov att måla om eller på annat vis renovera om några av rummen, om båda anser att det finns ett behov.

Olika typer av hus som uthyres i Stockholm

På BostadsPortal ebjuder vi ett brett utbudet av lediga villor, hus, radhus, och attefallshus att hyra i Stockholm, från både privata hyresvärdar och de etablerade bostadsbolagen. Det finns en del fördelar med att hyra ett hus istället för att köa. Att hyra hus i en kortare period kan vara ett enkelt sätt att testa om boendet är det rätta innan man överväger ett husköp. Men det finns också många som väljer att hyra under längre perioder. På annonserna kan du alltid se om bostaden hyrs ut under kortare tid eller om det är ett tillsvidarekontrakt. Om du söker ett hus eller en villa att hyra i Stockholm kommer du oftast lite längre från centrum men å andra sidan kommer du ofta närmare naturen och skärgården.

Hyresvärdar i Stockholm

För att kunna kontakta hyresvärdarna direkt behöver du köpa full åtkomst via ett abonnemang. Det ger åtkomst till kontaktuppgifterna till hyresvärdarna. Ett annat tips från oss är att du skaffar ett gratis bevakningsmail eftersom du då alltid får mail när nya hus  att hyra i Stockholm,som passar dina önskemål dyker upp på BostadsPortal. Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier på sökresultatssidan och sätta på en bevakning. Du kan också vara mer specifik med din sökning genom att använda våra filter och ha fler bevakningar igång samtidigt. Dessutom är det krångelfritt att stänga av din bevakning, precis när du vill.

Kontakta oss

Vi på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa hyresbostad. Du kan kontakta vår kundtjänst på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få koll på det senaste, eller följ vår blogg där vi delar med oss av inspiration, tips och idéer.