Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Hus
  3. Huddinge

Hyra hus i Huddinge

12 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum5 rum6 rum7 rum
12 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
3 r. · Hus · 100 m²
Huddinge, Ebbadalsvägen
3 rums lägenhet i Huddinge
21 september
12 973 kr

Populära söktermer

Hyra hus i Huddinge - Mer info här

Söker du hus att hyra i Huddinge? Eller är du och din familj i behov av en större boyta? På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga hus och villor runt om Huddinge kommun. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika digital verktyg samt personlig support för att säkerställa din bostadssökning. Hos oss är din trygghet vår prioritering. Vi har samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar och det är endast de godkänna som är synliga på vår webbplats. Du kan också följa oss på Facebook eller hålla dig uppdaterad på vår blogg och få fler nyttiga tips som rör bostadsmarknaden. Att hyra hus i Huddinge är inte så krångligt som många kanske tror och det finns en del fördelar med den typen av bostad. Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra hus i Huddinge.

Fördelar med att hyra villa i Huddinge

I Huddinge får du som söker hus att hyra ställa dig i kö hos bostadsförmedlingen i Stockholm eller de olika hyresvärdar som förvaltar hyresrätter runt om kommunen. För att det är den näst största kommunen i länet med över 112 000 invånare är konkurrensen om bostad naturligtvis hög. Det kan ta år innan du blir erbjuden något och du behöver vara aktiv i ditt sökande. På BostadsPortal erbjuder vi ett säkert och enkelt alternativ för dig. Det finns många fördelar med att hyra hus eller villa i Huddinge.

Först och främst har du en större boyta som du kan disponera och oftast hyrs huset ut med tillgång till egen trädgård, terrass eller uteplats. Det är perfekt för dig som letar efter något större att flytta in utan att behöva ta lån. Sedan är det hyresvärdens ansvar att ta hand om stora underhåll av huset såsom byte av vattenledningar eller omläggning av tak. Som hyresgäst har du dina skyldigheter och rättigheter som du också bör veta om. Att betala hyra i tid och sköta huset som du hyr i gott skick är för att nämna några. Hos oss kan du hitta lediga hus i olika bostadsområden runt om Huddinge men var du är bosätter dig kommer du alltid ha nära till huvudstaden vilket gör denna kommun ännu mer attraktiv.

Bevaka lediga hus i Huddinge

Att stå i kö innebär inte att du kommer hitta något som passar dig och din situation på direkten. Oftast har du inte så många valalternativ vilket försvårar det för dig att hitta det huset som passar just dig. Vi på BostadsPortal arbetar konstant på att utveckla och förbättra produkter för att kunna erbjuda trygghet samt funktion till våra bostadssökande. Du kan aktivera vårt bevakningsmail för att låta oss att bevaka hela marknaden åt dig. Det gör du enkelt genom att ställa in dina sökkriterier på sökresultatsidan och justera din sökning som du vill. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lediga hus i Huddinge som matchar din sökning och därifrån kan du gå direkt till annonsen. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka din chans att hitta ditt drömhus ännu snabbare. Du kan stänga av din bevakning precis när du vill och det bästa av allt är att vår bevakningsmail är en gratis tjänst.

Kontakta oss

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring husjakt i Huddinge är du välkommen att kontakta oss. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBloggen AdressSekretesspolicy
SUPPORTSöka hemBostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA