Gästhus med kök & möbler uthyres tillsvidare

Huddungeby, Heby N - RÖDJE
18 augusti
1/ Rum
12/ m2
Bottenplan
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+2
3 000 kr
Månadshyra
18 augusti

Kostnader

Månadshyra
3000 kr

Funktioner

Lämpligt för djur
Möblerad
Parkering

Beskrivning

Gästhus uthyres tillsvidare på gård utanför Harbo, Uppsala. Huset, som är på 12 kvm, är möblerat och försett med eget kök, egen uteplats/gräsmatta samt egen parkering. Givetvis finns trådlöst nätverk att tillgå! Självklart kan det även möbleras om samt förses med egna möbler efter önskemål, den som vill maximera boytan kan med fördel nyttja en loftsäng. Dusch och toalett delas med storstugan!

Gården är belägen i det naturnära området Rödje, Huddungeby, med närhet till både skog och sjö. Huset passar således bra för en natur- och friluftsintresserad person som studerar eller letar efter det första egna boendet. Kollektivtrafiken till Harbo är bra. Dock ligger busshållplatsen 7-8 km bort, så dit är det cykel som gäller. Egen bil är dock fördelaktigt!

Om mig som hyr ut:

Mitt namn är Emil Löfving och jag är 24 år gammal. Till vardags jobbar jag heltid som soldat i Försvarsmakten på Ledningsregementet i Enköping. Fritiden spenderar jag mest i skog och mark, då vandring, jakt och fiske är mina stora intressen. Detta är även anledningen till att jag köpte gård på landet!

Hyran ligger på 3000:-/mån, inklusive el och internet. Hör av dig vid funderingar!

Se bostaden på en karta