Uthyres till två pålitliga personer, dubbelrum + stor möblerad nedre våning i vårt hus i Lindholmen

Vallentuna, Vallentuna N - Lövhagsvägen
3 november
1/ Rum
25/ m2
Bottenplan
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+3
8 000 kr
Månadshyra
3 november

Kostnader

Månadshyra
8000 kr

Funktioner

Möblerad

Beskrivning

Möblerat sovrum på 25 kvm i bottenvåningen i vårt hus i Lindholmen Vallentuna med gemensam entré, gillestuga, stor toalett, dusch, omklädningsrum och en kombinerad tvättstuga (med tvättmaskin och torktumlare) och en liten köksdel (med kylskåp, micro, elplatta, vattenkokare och porslin). Gillestugan på 30 kvm delas av hyresgästerna och där finns WiFi, TV, motionscykel, böcker, sällskapsspel och en bokhylla.

Hyresvärden bor i våningen ovanför med en låst dörr emellan. Hyresvärden kommer vissa tider att nyttja tvättstugan.
Huset ligger ca 500 m från Roslagsbanan där du åker till Universitetet på ca 25 minuter och till Tekniska Högskolan på 35 min.
I Lindholmen bor mest barnfamiljer i villor, här finns en ICA affär, motionsspår och många gångvägar att springa på. Det sägs att Gustav Wasa föddes här. 5 km här ifrån ligger Vallentuna C med banker, apotek, närakut, restauranger, systembolag och vanliga affärer.
Hyra: Två sängar i ett med draperier avdelat sovrum kostar 4 000 kr/månad/säng. Bor du själv i rummet 8 000 kr/mån. Deponering 4 000 kr. Du ska ha en hemförsäkring. Brandfilt och släckare finns. Ej rökare. Du städar själv och är aktsam om bostaden. Du håller med lakan och handdukar. I hyran ingår normalförbrukning av papper och diskmedel.
Ring oss för att se bostaden.

Se bostaden på en karta