Uthyres till pålitlig student i en stor möblerad nedre våning i vårt hus i Lindholmen Vallentuna

Vallentuna, Vallentuna N - Lövhagsvägen
18 mars
1/ Rum
12/ m2
Bottenplan
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+3
4 500 kr
Månadshyra
18 mars

Kostnader

Månadshyra
4500 kr
Deposition
4000 kr

Funktioner

Möblerad
Endast studenter

Beskrivning

Vi hyr ut till en student ett möblerat sovrum på ca 15 kvm i bottenvåningen i vårt hus i Lindholmen Vallentuna med egen entré, gemensam gillestuga, stor toalett, dusch, omklädningsrum och en kombinerad tvättstuga (med tvättmaskin och torktumlare) och en liten köksdel (med kylskåp, mikro, spis med ugn, vattenkokare och porslin). Gillestugan på 30 kvm delas av tre inneboende och där finns WiFi, TV, motionscykel, böcker, sällskapsspel och en bokhylla.

Hyresvärden bor i bostaden ovanför med en låst dörr emellan. Hyresvärden kommer vissa tider att nyttja tvättstugan.
Huset ligger ca 500 m från Roslagsbanan där du åker till Universitetet på ca 25 minuter och till Tekniska Högskolan på 35 min.
I Lindholmen bor mest barnfamiljer i villor, här finns en ICA affär, motionsspår och många gångvägar att springa på. Det sägs att Gustav Wasa föddes här. 5 km här ifrån ligger Vallentuna C med banker, apotek, närakut, restauranger, systembolag och vanliga affärer.
Hyra: Sovrummet kostar 4 000 kr/månad. En månad i förskottshyra. Du ska ha en hemförsäkring. Brandfilt och släckare finns. Ej rökare. Du städar själv och är aktsam om bostaden. Du håller med lakan och handdukar. I hyran ingår normalförbrukning av papper och diskmedel.
Ring oss för att se bostaden.

Se bostaden på en karta