Mysigt rum i Staffanstorp

Staffanstorp, Östra Staffanstorp - Knutsborg
11 maj
1/ Rum
11/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+7
3 800 kr
Månadshyra
11 maj

Kostnader

Månatlig hyra
3800 kr

Beskrivning

Hej
Jag bor i ett lugnt område i Staffanstorp i en 120 kvadratmeter stort radhus, med trädgård att påta och sola i och plats för en pool under sommaren.
Jag är änka sedan nov 2013 och startade mitt lilla kollektivhus här i staffanstorp Jan 2015 då jag tänkte att man kunde hjälpa studenter eller andra ensamstående som behöver någonstans att bo, tillsammans med mig i mitt hus. jag har 2 rum för uthyrning men just nu är det stora rummet uthyrt fram till Juni.

Jag söker lugna, ordentliga, icke rökande, alkohol fria, skötsamma, husdjurs fria personer.

Jag har ett möblerat rum med allt man kan behöva tillgängligt just nu då det stora rummet är uthyrt , den har en säng med förvaringslådor under, skrivbord, skrivbordslampa, skrivbordsstol, nattduksbord, nattlampa, taklampa, bokhylla, 3 garderober och man har även tillgång till kök och badrum med dusch och toalett och lådor för duschprylar.

Buss till Malmö går precis utanför vid hållplats Knutsborg väldigt ofta och tar 34 min.
Buss till Lund tar ca 40 min och promenad till buss ca 6 min. Cyklar man till Lund så tar det ca 30-40 minuter beroende på var man ska i Lund och hur snabbt man cyklar bra träning för de som gillar att cykla. Här finns 2 cyklar att hyra ut om man inte vill ta med sig egen.

för det lilla rummet tar jag 3500 för studenter samt 3800 för icke student. För boende under Juli månad får man en rabatt och hyran är billigare än övriga månader. då tar jag bara 2800 för studenter, övriga inneboende med arbete betalar vanlig hyra.

vatten, el och wifi ingår.

Jag söker någon som bor här minimum 6 månader eller en termin.

pga. av allergi så går jag på en LCHF kost utan spannmål och andra raffinerade kolhydrater. så om du också är det så är det ett plus i kanten. Dessutom är jag överkänslig mot alkohol, tobaksrök och kvalster så man kan inte ta med husdjur hit,och inga rökare eller alkohol beroende är välkomna.

jag är utbildad kostrådgivare och en bra kock så det finns möjlighet att få hemlagade näringsrika lunchlådor för 50 kr per matlåda med sig till jobb eller universitet som många smarta studenter har minskat ner sina egna matkostnader med när man slipper köpa alla ingredienser själv.

datum för inflyttning från 2019-06-01

Vid intresse skicka gärna ett Email och berätta lite om dig själv (studier,arbete, intressen, personlighet, kontaktuppgifter etc. )
skicka gärna in ditt senaste cv från ditt senaste sökta jobb/studier med bild och allt så återkommer jag på telefon för intervju.

MVH Kim

Se bostaden på en karta