Lägenhet - Ekdahls Lycka, Torekov

Torekov, Båstad V - Ekdahls Lycka
23 november
3,5/ Rum
91/ m2
Hyresperiod:12-23 månader
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
11 500 kr
Månadshyra
23 november

Kostnader

Månadshyra
11500 kr

Beskrivning

Lägenhet i toppskick finns nu till uthyrning på Bjäreterassen, ett familjärt bostadsrättsområde i Torekov. Området består av parhus i klassisk skånsk stil byggda år 2017.

Lägenheten består av två plan med bottenvåning i öppen planlösning med gott om plats för matplats och vardagsrum, i direkt anslutning till en mysig trädgård med härlig uteplats för sommarens grillmiddagar.

På nedre plan finns ett badrum med dusch, toalett, handfat och plats för tvättmaskin. Det finns även möjlighet att dela av nedervåningen för ytterligare ett sovrum. En trappa upp finns två sovrum varav ett med klädkammare samt en mindre hall med plats för t.ex. en kontorsplats, det finns även ytterligare ett badrum på övervåningen. Egen parkeringsplats utanför huset.

På Bjäreterassen bor du i moderna skånelängor, med närhet till havet och byn i Torekov. Med bil tar du dig till Båstad på ca femton minuter, och till större orter som Ängelholm, Helsingborg och Halmstad på ca en halvtimme. Finns även bra pendlingsmöjligheter med tåg från Båstad eller Förslöv station samt busshållplats direkt ute på gatan.

I området finns en gemensam pool, bastu och soldäck med solstolar att använda under sommarmånaderna. Som hyresgäst finns även möjlighet att kostnadsfritt boka tennisbana eller orangeriet som är en mysig samlingsplats för det större sällskapet.

Lägenheten är omöblerad och hyrs ut i andra hand med möjlighet att teckna hyresavtal för en längre tidsperiod.

Kallhyra 11.500kr/månad.

Möjlighet finns att ansluta till fiber samt att beställa trädgårdsskötsel.

Vid intresse skriv en kort presentation om er själva så återkommer vi med mer information.

Varmt välkomna!

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Båstad V

3 r. · Lägenhet · 78
Torekov, Klockaregatan
Markplanslägenhet i vårt minsta område i Torekov, endast 9 lägenheter. En gång var detta ett dagis s
28 februari
7 875 kr

Populära söktermer