Lovely 3 room apartment - Ystad/Köpingebro - 11000kr. kall- close to beach and nature- +25m² extra utrymme

Köpingebro, Ystad M - Nybrovägen
3/ Rum
70/ m2
1a/ Våning
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+6
11 000 kr
Månadshyra

Kostnader

Månadshyra
11000 kr
Deposition
5000 kr

Funktioner

Parkering

Beskrivning

Hej!
Mitt namn är Linda, jag flyttade några år sedan från Tyskland till Sverige och har precis köpt ett hus. Eftersom huset är litet för stor för mig själv, skulle jag gärna hyra ut en del. Huset har två separata ingångar, så att man inte bli stört av varandra. Som man ser på bilderna, är era lägenhet uppdelat i 1:e våningen och vindsvåningen. På vindsvåningen kommas finnas ett helt nyrenoverad mysigt barnsovrum/ lekrum och ett vardagsrum vid tillträde. Även ett helt nytt kök och ett lite större badrum kommer jag skaffa i era nya hem. Lägenhet är perfekt för ett litet barnfamilj, men funkar även som en kollektiv boende. Efter lite ombyggnader skulle lägenhet vara redo för inflyttning på den 1:e Oktober.

Lägenhet ligger både bredvid en livsmedelsaffär och tågstationen "Köpingebro". Därmed är lägenhet perfekt för pendlar. Köpingebro ligger bara en tågstation från Ystad, en timma från Malmö och även till Simrishamn kör man direkt utan tågbyte. Dessutom når man både naturen och havet enkelt vid cykel i några minuter.

Bilderna är tågen från hur det ser ut just nu. Så klart kan ni ta med er era egna möbler. Vardagsrummet som ni ser på en av dem bilderna kommer bli ett sovrum. Sovrummet på högersidan bredvid trappan förvandlas till ett kök och matrum. Även badrummet mellan trappan och köket kommer jag renovera lite gran.

Har ni några frågor eller funderingar, skriv mig gärna en meddelande via annonsen.

Med vänliga hälsningar
Linda

Se bostaden på en karta