Vindvåning, hyresrätt i Hyllinge 100 kvm

Hyllinge, Åstorp S - Genvägen
4/ Rum
100/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+3
10 400 kr
Månadshyra

Kostnader

Månatlig hyra
10400 kr

Beskrivning

SkåneFastigheter förvaltar och sköter bla uthyrning av hyresfastigheten på Genvägen 2 i Hyllinge, åt en grupp privata fastighetsägare.

Fastigheten ligger på Hyllingetorget, mitt i Hyllinge, bredvid en generös lekplats och grönskande park. Gångavstånd till det mesta (skola, barnomsorg, Familia Köpcentrum, ICA Maxi, Bauhaus, CityGross mm) och med regionbusshållplats utanför som tar dig in till Åstorp på 10 min, Väla 10 min, Helsingborgs lasarett 15 min och City i Helsingborg på 20 min. I fastigheten finns sju lägenheter och har en gemensam trädgård.

Fastigheten är från förra sekelskiftet och har efter varit misskött under många år börjat återfå sin forntida glans, men där det kvarstår en del renovering, vilket kommer att pågå löpande (en-två gånger per år görs underhållsarbete enligt Underhållsplan).

Standarden på lägenheten som ligger på tredje våningen utan hiss (branta trappor) är funktionell. Återställandet av lägenheten efter tidigare Hyresgäst är avslutad och lägenheten står redo för inflyttning. Även andra åtgärder har vidtagits. Detta innebär att lägenheten har nytt golv i kök, matplats (med golvvärme) och entréhall. Ny köksinredning (skåp/luckor/arbetsbänkar), nyinstallerad diskmaskin, ny kyl/frys och spisfläkt. Mer info i lägenhetsbeskrivningen nedan. Lägenheten har delvis högt i tak, ett duschrum med duschkabin, tvättställ och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett WC med toalettstol och tvättställ. Lägenheten kan inredas på olika sätt.

Gå också in och läs om viktiga förutsättningar på https://www.skanefastigheter.se/hyllinge-genvägen-2/förutsättningar/

Preliminär el debiteras med 800 kr/månad. Avräkning/avläsning sker årsvis varvid den preliminära debiteringen justeras.

Hyran är 10.400 kr per månad, plus prel.el på 800 kr (totalt 11.200 kr). Deposition om tre månadshyror plus el krävs (totalt 33.600 kr) och kravet på deposition är ej förhandlingsbart).

Tillträde omgående. Hyreskontraktet är förstahandskontrakt med besittningsrätt. Max 6 personer får bo i lägenheten.

SkåneFastigheter sköter urval och visningar, men hyreskontrakt tecknas med de privata fastighetsägarna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Se bostaden på en karta