Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Hus
  3. Järfälla

Hyra hus i Järfälla

13 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum5 rum6 rum9 rum
13 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
5 r. · Hus · 157 m²
Järfälla, Vindpustgränd
5 rums lägenhet i Järfälla
2 dagar sedan
25 000 kr

Populära söktermer

Hyra hus i Järfälla - Mer info här

Letar du efter ett nytt boende i Järfälla? Och är du och din familj i behov av en större boyta? Det finns lediga hus, villor och attefallshus till uthyrning i Järfälla på BostadsPortal som vi har samlat från både privata och kommersiella hyresvärdar. Dock är det godkända annonser som är synliga för våra bostadssökande för att säkerställa en trygg bostadssökning. Din trygghet är vår prioritering! Vi erbjuder även olika verktyg som kan underlätta för dig i processen och du kan få personlig support för att komma igång med ditt bostadsletande. Det ska vara tryggt och enkelt att söka bostad hos oss! Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra hus i Järfälla.

Att bo i Järfälla

Järfälla växer och erbjuder ett rikt näringsliv då det finns över 79 000 invånare som är bosatta i kommunen. Det finns också pendlare som arbetar där. Järfälla ligger i samma område som Stockholm vilket gör kommunen ännu mer attraktiv och därav den höga konkurrensen om bostad. För er som letar efter en bostad i Järfälla kan ställa sig i kö hos det kommunala bostadsbolaget eller bostadsförmedlingen i Stockholm. Det innebär också att det krävs många år i kötider innan man blir erbjuden något. Därför är BostadsPortal ett enkelt och tryggt alternativ då vi får in nya annonser på lediga hus i Järfälla och andra typer av bostäder till uthyrning dagligen.

Fördelar med att hyra hus i Järfälla

Det finns många fördelar med att hyra hus i Järfälla. Först och främst slipper du ta stort lån för att kunna bo i ett hus och det är då en bra möjlighet för dig som inte är redo att investera. Sedan behöver du inte heller oroa dig för stora renoveringsprojekt såsom byte av vattenledningar, väggmålning, takomläggning mm. Det är hyresvärdens ansvar att sköta dessa underhåll. Dock betyder det inte att du inte har några skyldigheter. Som hyresgäst måste du se till att bland annat betala hyra i tid, ha egen hemförsäkring och hålla huset i gott skick. När du hyr ett hus får du automatiskt tillgång till innergård, terrass eller uteplats som du kan disponera som du vill - grillkvällar på sommaren eller snöbollskrig på vintern. Många hus är belägna i en naturnära miljö vilket passar dig som gillar att vara ute i naturen. I Järfälla kan du bo utanför men ändå ha nära till staden tack vare de goda kommunikationerna.

Bevaka lediga hus i Järfälla

Som bostadssökande hos oss har du tillgång till olika digital verktyg som hjälper dig att söka hus i Järfälla tryggt och enkelt. Vårt bevakningsmail är gratis och krångelfritt att aktivera. Det enda du behöver göra är att gå in på söksidan och sätta in dina sökkriterier såsom område, storlek, pris och antal rum. Du kan också vara mer specifik men din sökning och välja om det är ett barnvänligt hus eller om djuret är tillåtet. Sedan aktiverar du bevakningsmailet i den orangea boxen och väntar på mail från oss. Vi skickar mail till dig när det kommer in lediga hus i Järfälla som matchar din sökning. Du kan ha fler bevakningar igång samtidigt och stänga av tjänsten precis när du vill.

Kontakta oss

Vid eventuella frågor eller funderingar kring hus till uthyrning i Järfälla är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 8-16 på Facebook Messenger och e-post.

BOSTADSPORTALOm ossBloggen AdressSekretesspolicy
SUPPORTSöka hemBostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA