hus | Västernorrlands län

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Härnösand
× Kramfors
× Sollefteå
× Sundsvall
× Timrå
× Ånge
× Örnsköldsvik
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

För dig som vill hyra hus i Västernorrland

Här kan du hitta alla tillgängliga hus att hyra på ett ställe. Om du letar efter yta i vardagen så kan du hitta fina annonser med stora lediga hyresbostäder här.


Vilken typ av Hyreshus söker du efter?}

Västernorrland är för många ett lockande län att flytta till i och bo i, med varierande natur, ett aktivt näringsliv och fina omgivningar. Här i Västernorrland har du alla möjligheter att kunna finna just den typen av boende du letar efter, förhoppningsvis nära både skola och arbete.

Det kan förstås vara väldigt varierande vilka kriterier man anser viktigast i jakten på en hyreslägenhet. Hos BostadsPortal kan du söka på allt från månadshyra till boyta, men även välja önskemål som balkong, badkar, öppen spis eller hiss.


Vi har alla typer av hyresbostäder

Det finns många typer av radhus och andra typer av hus i länet. Och därför kan du också finna alla typer på vår site. Börja med att välja det som passar bäst in i din livssituation just nu: En trädgård till exemempel är ju oftast att föredra om man har barn. Tvättrum; eller i allafall tvättmaskin är något som man hittar i de flesta hus och som ofta ses som en ovärderlig service för den aktive. Och hiss kan vara nödvändig i många stadier i livet.

När man hyr ett hus i Västernorrland kan man ju kosta på sig att välja en typ av hyresbostad som man möjligen inte hade valt om man skulle köpa, eftersom man har tryggheten att kunna säga upp hyreskontraktet när man anser att tiden är inne.

En annan stor fördel med att hyra ett hus är att man inte behöver ha en lika stor besparing för oförutsedda utgifter. Detta kan ju ge lite mera luft i ekonomin till att införskaffa den inredning man verkligen önskar sig.

Olika hus har olika regler för sina kontrakt avhängig på om man hyr från en privat hyresvärd eller en offentlig. Man kan t.ex. komma överens om med uthyraren att man ibland t.o.m. kan få lov att måla om eller på annat vis renovera om några av rummen, om både hyresvärd och hyresgäst anser att det finns ett behov.

För att få den största chansen att hitta det bästa alternativet föreslår vi att man köper vårt HittaBostadsPaket. Det ger åtkomst till kontaktuppgifterna till hyresvärdarna och samtidigt får man möjligheten att berätta lite om sig själv. Detta tillsammans med ett fotografi kan ha stor betydelse för din framgång i bostadssökandet.


Har du fler funderingar?

Vi på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan kontakta vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa faktaartiklar på bloggen .

Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg