hus Uppsala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Uppsala, Uppsala

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Letar du efter en villa eller ett parhus i Uppsala län, Uppsala kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och parhus, som det är listade just nu i Uppsala.

Det kan vara flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad tid är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till hyresvärdarna i Uppsala kommun omedelbart. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt hus eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig i Uppsala kommun.

Sökesprofil

Du har också möjligheten att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Uppsala kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg