hus Uppsala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Uppsala, Uppsala

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Önskar du att hyra en villa eller ett kedjehus i Uppsala län, Uppsala kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Uppsala.

Det kan finnas många orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Uppsala kommun omedelbart. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Uppsala kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Uppsala kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg