hus Knivsta kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Knivsta
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Uppsala, Knivsta

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hitta en villa eller ett radhus i Uppsala län, Knivsta kommun, så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga hus och radhus, som det är listade just nu i Knivsta.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till uthyrarna i Knivsta kommun omedelbart. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt hus eller radhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus dyker upp i Knivsta kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare i Knivsta kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det måste gå snabbt, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg