hus Kiruna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kiruna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Norrbotten, Kiruna

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra ansedda hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Söker du ett hus eller ett kedjehus i Norrbotten län, Kiruna kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga hus och kedjehus, som det är listade för tillfället i Kiruna.

Det kan finnas flera motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare period kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till hyresvärdarna i Kiruna kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt hus dyker upp i Kiruna kommun.

Sökesprofil

Du har också alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare i Kiruna kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg