Trygghetsboende 65+

Molkom, Karlstad N - Stationsgatan
14 september
2/ Rum
34/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
6 000 kr
Månadshyra
14 september

Kostnader

Månatlig hyra
6000 kr

Funktioner

Lämligt för seniorer
Balkong

Beskrivning

TRYGGHET OCH GEMENSKAP

Om du är över 65 år och är för frisk för äldre- eller serviceboende men ändå önskar mer trygghet och social samvaro än du har i ditt nuvarande hem, då kan Nyeds trygghetsboende vara något för dig. Här får du både avskildheten i en egen lägenhet samt tryggheten och samvaron av ett gemensamt boende.

VÅRA BOSTÄDER

Nyeds Trygghetsboende ligger på Stationsgatan 11 i centrala Molkom, bara några hundra meter från Coop. Boendet är funktionellt utformat med gemenamma lokaler för måltider, intressen och social samvaro. På trygghetsboendet ingår inte måltider, omvårdnad eller sjukvård. Vid behov arrangerar du själv detta tillsammans med hemtjänsten. Däremot erbjuder vi aktiviteter och stöd efter behov vid fastställda tider. Vi erbjuder även fixarservice. Lokalerna är fullt handikappanpassade.

VAD KOSTAR DET?

Nyeds Trygghetsboende har fyra lägenheter mellan 24-35 m2 och innehåller badrum och pentry. De gemensamma utrymmena på cirka 80 m2 består av allrum, kök, toalett och tvättstuga. Hyran är cirka 6000 kronor i månaden för två rum och pentry och då ingår värme, hushållsel och bredband. Tänk på att du kan ha rätt till bostadstillägg, som då sänker hyreskostnaden avsevärt.

Se bostaden på en karta