3 rok Lägenhet in Stockholm

Bro - Skeppartorpsvägen
30 september
3/ Rum
118/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
23 650 kr
Månadshyra
30 september

Kostnader

Månadshyra
23650 kr

Beskrivning

Lyxvilla 4a 118m² i Bro, Stockholm uthyres - En arkitektritad och välplanerad villa med 118 kvm BOA per plan i ett nytt villaområde för uthyrning.

Stor bostad med egen ingång och stora fönsterpartier i söderläge är planerad i en 2-plan villa för uthyrning. Denna bostad på markplan får stor uteplats med skärmtak samt tomten runt omkring. En trevlig boendemiljö i en villa belägen i ett ganska nytt villaområde i Bro med egen avfart från E18. Ett separat eget förråd i garagebyggnad tillhör bostaden. Varmt garage kan tillhandahållas mot månadsavgift.

En arkitektritad och välplanerad villa med 118 kvm per våningsplan i ett nytt villaområde är under produktion. Här bor ni i ett miljösmart och hållbart boende med effektiva planlösningar. Villan är mycket trivsam med bra ytor samtidigt som man tänkt på alla funktioner som önskas för ett bekvämt vardagsliv. Ett sömlöst boende med hög standard och goda grannskap med närhet till Stockholm, Enköping, Uppsala och Västrås.

- Nyproduktion
- Tvättmaskin och torktumlare
- Braskamin
- Diskmaskin

23,650SEK / månad inklusive värme, vatten, el och bredband - Rök- och djurfri - Fast anställning eller hög kreditvärdighet krävs - Hyran kan justeras efter den standard hyresgästen önskar! Vatten, värme o normal elförbrukning ingår. Nya Bro är ett expansivt område med framtiden för sig. Här kan barnen leka fritt och umgås i naturen. Här byggs generösa hem med gott om yta för dig och din familj. I Nya Bro får du även goda kommunikationer till staden och världen. Den som vill avstå bilen når smidigt Stockholms central på 25-30 min med pendeltåget. Kvartstrafik från Kungsängens centrum och halvtimmes trafik från Bro tar dig enkelt till stadens puls.. Den som ska ut i världen gynnas även av närheten till Arlanda flygplats. I närområdet finns förskola och skola på gångavstånd. Reservation för ändringar och mindre avvikelser från beskrivningen.

Klicka på "Boka nu" för att hyra villan!

Se bostaden på en karta