Rönnbergagatan

Västerås, Haga-Hemdal - Rönnbergagatan
19 November
3/ Rooms
79/ m2
1st/ floor
Move in date:as soon as possible
+3
9 547 kr
Monthly net rent
19 November

Costs

Monthly rent
9547 kr

Features

Balcony

Description

Description

I ditt nya HEM på 79m2 har vi målat om samtliga
Väggar, tak och installerat en säkerhetsdörr.
Hallen har fått ett klinkergolv som är både snyggt och praktiskt och resten av hemmet ett parkettgolv i ek av hög kvalitet. Klinker återkommer tillsammans med kakel i badrummet som även försetts med duschvägg i glas, handdukstork, spegel med LED-belysning samt
golvvärme. I mån av plats har även tvättmaskin och torktumlare installerats. I köket, hemmets hjärta, finns inbyggnadsugn, häll, diskmaskin, fläktkåpa samt kyl och frys.

OMGIVNING
Ett fint rogivande område med mycket grönska i och med närheten till Mälarpark. Bostadsområdet erbjuder arrangerade grillplatser och fina lekplatser. Närheten till Björnön där motionsslingor och badmöjligheter bjuds på sommaren samt skidspår, slalombacke och pulkabacke under vintern.

KOMMUNIKATIONER
Östermälarstrands småbåtshamn ligger på gångavstånd med dess utbud av restauranger, fik och båtförbindelse in till Västerås centrum.
Stadsbussarna går fyra gånger i timmen som enkelt tar dig in till Västerås city. Trygga cykel och gångbanor finns. Smidiga trafikleder samt enkel access till E18.

SERVICE
Närbutik inom promenadavstånd samt ett större köpcentrum Hälla shopping med dess utbud av varor och tjänster såsom mataffär, spelbutik, bank, apotek, restaurang och blomsteraffär.
Viksäng är en av Västerås östra stadsdelar beläget cirka 5 km från innerstan.

See this location on map

Other results in Haga-Hemdal

Popular search terms