List your property
Register
Login

Sveriges största bostadsportal – och bästa!

Letar du efter en hyresbostad, eller söker du en hyresgäst till din bostad? Då har du hamnat rätt. Vi är ett IT-företag som flyttat svenskarna sedan 2010. Vi gör allt för att skapa möjligheter för hyresvärdar och hyresgäster att matchas och mötas på schyssta villkor och för att göra det enklare att hitta den rätta bostaden/hyresgästen!

BostadsPortal vil vara mer än bara en hemsida. Vi är en del av färden för de tusentals människor som träffas varje år på jakt efter en plats att slå sig ner eller efter någon som kommer att ta väl hand om deras bostad.

Vi samlar människor

BostadsPortal är Sveriges största uthyrningsportal för hyresbostäder. Eftersom allt sker online så tillbringar vi mycket tid att utveckla vår hemsida och våra tjänster så att våra hyresgäster och hyresvärdar få den bästa upplevelsen både när hyreskontrakt ska skrivas på – och efter det.

Varje dag för vi samman människor, oavsett om de behöver en plats att bo eller har en bostad som de vill hyra ut. Det är gratis att hyra sitt hus på BoligPortal och vi hjälper fastighetsägare och privata hyresvärdar att hitta rätt hyresgäst bland de mest seriösa bostadssökande i Sverige.

Vi skapar möjligheter!

Visionen bakom BostadsPortal är att skapa en plattform som kan samla hela hyresmarknaden på ett ställe: en sajt där de som söker bostad och de som annonserar ut boende får möjligheten att mötas under ett tak.

Hitta din hyresbostad på Sveriges största bostadsportal!

Du kan finna +10 000 annonser på BostadsPortal. Här finner du både Hyresannonser och Sökesannonser. Du hittar allt från rum till lägenhet till stugor till hus bland våra hyresannonser. Sedan 2010 har vi gått från att vara en uppstickare till en av de största aktörerna på den svenska bostadsmarknaden.

Olika tider i livet kräver olika hyresbostäder. Det vet vi på BostadsPortal. Därför har vi samlat ett brett urval av rum, lägenheter, radhus, fritidshus, stugor och villor som hyrs ut i hela Sverige. Vi har gjort det lätt för dig att hitta en hyresbostad som motsvarar dina önskemål och behov. Skapa ett gratis bevakningsmail och hjälp oss att hjälpa dig att komma igång med bostadsjakt. Hitta din hyresgäst bland Sveriges mest seriösa bostadssökande Vi hjälper både privata och professionella hyresvärdar att hitta rätt hyresgäst. Dina bostäder matchas med relevanta och engagerade bostadssökande som letar efter en hyresbostad. Vi ger dig professionella och användarvänliga verktyg, så att du enkelt kan starta en dialog med de sökande. Vi är försiktiga med dina kontaktuppgifter, och hos oss kan du välja hur du vill bli kontaktad efter dina önskemål, så att det bäst passar in i din vardag.

BostadsPortal är en del av en längre tradition

BostadsPortal är sedan april 2018 stolta över att vara en del av BoligPortal.dk! Sedan vårt grundande 2010 har vi tillhört den börsnoterade mediekoncernen North Media A/S som består av media och onlineverksamheter som BoligPortal.dk , Ofir.dk , MatchWork , Dayli.dk , Bekey , og FK-distribution .Adress och kontaktBoligPortal ApS

Paludan-Müllers Vej 40 B

8200 Aarhus N

Danmark

E-mail: info@bostadsportal.se

Organisationsnummer: 267 225 35Momsregistreringsnummer: DK-26722535

BOSTADSPORTALAbout usBlog AddressPrivacy policy
SUPPORTAbout finding accommodationAbout rental housing
Contact & Help
Cookie policyTerms and conditions
SOCIAL MEDIA