Lägenheter i Järfälla kommun

 

30 annonser matchar din sökning                             

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Stockholm, Järfälla

Då jag ska studera i en annan stad hyr jag ut min fina etta! Den är belägen ca fem minuters promenad från Jakobsberg centrum där det finns pendeltåg, bussterminal och ett stort inomhuscentrum som rymmer det mesta. Med tåg tar det 19 minuter till T-centralen och på tre minuter kommer man ut på E18 med bil. Bromma flygplats nås på 25 minuter med bil och Arlanda på ca 30. Det är en lugn och stabil förening och huset har närhet till badhus, flertalet gym och fina platser utomhus där man kan bada och motionera. Lägenheten är renoverad 2010 och är väldigt fräsch. Den är möblerad med dubbelsäng, bäddsoffa, 46" platt-TV, soffbord, hyllor, garderober med gott om utrymme och köksbord med stolar i köket. I köket finns också allt som behövs i matlagningsväg inklusive ugn och mikrovågsugn. I hyran ingår även: - kabel-TV - el - värme - parkeringsplats i garage - vatten - internet Det är en jättetrevlig lägenhet, så passa på! Jag finns att nå på telefon och mail för frågor och bokning av visning. Välkomna! Med vänlig hälsning Malin Rosén

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 40 m²
 • 7 500 kr
 • Andrahand 0-1 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Om bostaden Wallenstam bygger totalt 246 lägenheter i Järfällas nya stadsdel Barkarbystaden. Här byggs ca 5 000 nya bostäder och skapas 6 000 arbetstillfällen. Tunnelbanans blå linje kommer att förlängas till Barkarbystaden. Storlekarna är 1-4 rum och kök och samtliga lägenheter har balkong och/eller uteplats. De ljusa lägenheterna är utformade för ett modernt boende och har genomgående fina materialval och hög standard som askparkett i rummen och 2,60 i rumshöjd. I de rymliga helkaklade badrummen är dusch standard samt tvättmaskin, torktumlare och kommod. Även diskmaskin är standard i köket för lägenhetsstorlekar mellan 2 - 4 rok. Värmen i lägenheterna levereras via tilluften som sedan återvinns. El, kall- och varmvatten debiteras på hyresavin enligt uppmätt förbrukning. Till huset hör en stor kuperad grön gård med ytor för umgänge och gemensamma aktiviteter och under huset finns det möjlighet till parkering i garaget. Husets fasader och balkongskärmar går i färgskalor inspirerade av björkarna i olika årstider. I ett flertal trapphus kommer man även att välkomnas av en konstnärlig ljussättning som även utåt sett kommer att sätta Segelflyget i centrum. I bottenplanen flyttar butiker, caféer och restauranger in - allt som hör till en levande stadsdel. Läget för kvarter Segelflyget vid Stora Torget är optimalt, inte minst med tanke på kommunikationerna som nu också kommer att förbättras väsentligt med tunnelbanans förlängning av blå linjen. Här bor du granne med Ica Maxi samtidigt som det är det nära till Barkarby outlet, Ikea och all tänkbar samhällsservice. Järvafältet med Säbysjön och Säby gård ligger också precis utanför Barkarbystaden. Första inflyttning skedde i juni 2014 och fortsatt inflyttning pågår sedan fram till maj 2015 i totalt 3 etapper. Etapp 3 kommer preliminärt att annonseras hösten 2014. Här annonseras en av de sista bostäderna i denna etapp. Inflyttning 15 december 2014. Visning sker endast på ritning. Krav för bostaden Minsta årsinkomst: 400000 Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas. Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran. Hyresvärden kommer att kräva goda boendereferenser. Godkänd kreditupplysning, inga betalningsanmärkningar godkänns. Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om specifik anställningsform och inkomst, alternativt ett äldre intyg kompletterat med de tre senaste lönespecifikationerna. Var beredd att omgående faxa detta Stockholm Stads Bostadsförmedling AB. Hyresvärden kräver att köande, medköande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten. Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 76 m²
 • 10 888 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Om bostaden Wallenstam bygger totalt 246 lägenheter i Järfällas nya stadsdel Barkarbystaden. Här byggs ca 5 000 nya bostäder och skapas 6 000 arbetstillfällen. Tunnelbanans blå linje kommer att förlängas till Barkarbystaden. Storlekarna är 1-4 rum och kök och samtliga lägenheter har balkong och/eller uteplats. De ljusa lägenheterna är utformade för ett modernt boende och har genomgående fina materialval och hög standard som askparkett i rummen och 2,60 i rumshöjd. I de rymliga helkaklade badrummen är dusch standard samt tvättmaskin, torktumlare och kommod. Även diskmaskin är standard i köket för lägenhetsstorlekar mellan 2 - 4 rok. Värmen i lägenheterna levereras via tilluften som sedan återvinns. El, kall- och varmvatten debiteras på hyresavin enligt uppmätt förbrukning. Till huset hör en stor kuperad grön gård med ytor för umgänge och gemensamma aktiviteter och under huset finns det möjlighet till parkering i garaget. Husets fasader och balkongskärmar går i färgskalor inspirerade av björkarna i olika årstider. I ett flertal trapphus kommer man även att välkomnas av en konstnärlig ljussättning som även utåt sett kommer att sätta Segelflyget i centrum. I bottenplanen flyttar butiker, caféer och restauranger in - allt som hör till en levande stadsdel. Läget för kvarter Segelflyget vid Stora Torget är optimalt, inte minst med tanke på kommunikationerna som nu också kommer att förbättras väsentligt med tunnelbanans förlängning av blå linjen. Här bor du granne med Ica Maxi samtidigt som det är det nära till Barkarby outlet, Ikea och all tänkbar samhällsservice. Järvafältet med Säbysjön och Säby gård ligger också precis utanför Barkarbystaden. Första inflyttning skedde i juni 2014 och fortsatt inflyttning pågår sedan fram till maj 2015 i totalt 3 etapper. Etapp 3 kommer preliminärt att annonseras hösten 2014. Här annonseras en av de sista bostäderna i denna etapp. Inflyttning 15 november 2014. Visning sker endast på ritning. Krav för bostaden Minsta årsinkomst: 450000 Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas. Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran. Hyresvärden kommer att kräva goda boendereferenser. Godkänd kreditupplysning, inga betalningsanmärkningar godkänns. Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om specifik anställningsform och inkomst, alternativt ett äldre intyg kompletterat med de tre senaste lönespecifikationerna. Var beredd att omgående faxa detta Stockholm Stads Bostadsförmedling AB. Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 86 m²
 • 12 348 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 80 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 8 800 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 80 m²
 • 8 800 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Om bostaden Wallenstam bygger totalt 246 lägenheter i Järfällas nya stadsdel Barkarbystaden. Här byggs ca 5 000 nya bostäder och skapas 6 000 arbetstillfällen. Tunnelbanans blå linje kommer att förlängas till Barkarbystaden. Storlekarna är 1-4 rum och kök och samtliga lägenheter har balkong och/eller uteplats. De ljusa lägenheterna är utformade för ett modernt boende och har genomgående fina materialval och hög standard som askparkett i rummen och 2,60 i rumshöjd. I de rymliga helkaklade badrummen är dusch standard samt tvättmaskin, torktumlare och kommod. Även diskmaskin är standard i köket för lägenhetsstorlekar mellan 2 - 4 rok. Värmen i lägenheterna levereras via tilluften som sedan återvinns. El, kall- och varmvatten debiteras på hyresavin enligt uppmätt förbrukning. Till huset hör en stor kuperad grön gård med ytor för umgänge och gemensamma aktiviteter och under huset finns det möjlighet till parkering i garaget. Husets fasader och balkongskärmar går i färgskalor inspirerade av björkarna i olika årstider. I ett flertal trapphus kommer man även att välkomnas av en konstnärlig ljussättning som även utåt sett kommer att sätta Segelflyget i centrum. I bottenplanen flyttar butiker, caféer och restauranger in - allt som hör till en levande stadsdel. Läget för kvarter Segelflyget vid Stora Torget är optimalt, inte minst med tanke på kommunikationerna som nu också kommer att förbättras väsentligt med tunnelbanans förlängning av blå linjen. Här bor du granne med Ica Maxi samtidigt som det är det nära till Barkarby outlet, Ikea och all tänkbar samhällsservice. Järvafältet med Säbysjön och Säby gård ligger också precis utanför Barkarbystaden. Första inflyttning skedde i juni 2014 och fortsatt inflyttning pågår sedan fram till maj 2015 i totalt 3 etapper. Etapp 3 kommer preliminärt att annonseras hösten 2014. Här annonseras en av de sista bostäderna i denna etapp. Inflyttning 15 november 2014. Visning sker endast på ritning. Krav för bostaden Minsta årsinkomst: 450000 Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas. Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran. Hyresvärden kommer att kräva goda boendereferenser. Godkänd kreditupplysning, inga betalningsanmärkningar godkänns. Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om specifik anställningsform och inkomst, alternativt ett äldre intyg kompletterat med de tre senaste lönespecifikationerna. Var beredd att omgående faxa detta Stockholm Stads Bostadsförmedling AB. Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 86 m²
 • 12 348 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 59 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 9 500 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 59 m²
 • 9 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet

Egenskaper -Balkong -Hiss Lägenheten Lägenheten kommer att uppgraderats 2013 till First Class, en standard i nivå med högklassig bostadsrätt. Därav så kommer visning att ske i en visningslägenhet.Kök:• Noblessakök med vita skåp och stommar• Eklaminatbänkskiva• Inbyggdspishäll och varmluftsugn i rostfritt stål• Ny kyl och frys i rostfritt stål 2013• Integrerad diskmaskin• Kolfilterspisfläkt Badrum:• Helkaklat badrum, vita väggar 30*60 plattor, grått klinkergolv• Duschväggar i glas.• Förberett för tvättmaskin Övrigt:• Genomgående i lägenheten ekparkett• Vitmålade väggar• Nya innerdörrar• Säkerhetsdörr Observera att bilderna är exempelbilder och inte tagna i den aktuella lägenheten och att vissa avvikelser kan förekomma i lägenhetsbeskrivningen.Planlösning återger ej exakt placering eller materialval. Är du redan boende hos Akelius bör du observera att tre månaders uppsägningstid gäller för din nuvarande lägenhet. Övrigt • Till lägenheten tillhör ettvindsförråd• Hyresgästen tecknar eget el-avtal, Eon är nätbolagsägare• Tv/Bredband levereas av ComHem Registrering hos hyresvärden krävs

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 95 m²
 • 10 593 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 75 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 75 m²
 • 4 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor. Typ: Rum: Lägenhet Boyta: Hyra: 3 Tillträde: Frånträde: 70 m² 10500 kr 1/10-14 31/8-15 Obj. nr: 24681 Månadsvägen (nb) LägenhetstypBostadsrätt Sovrum: 1 Hiss: Nej Deposition: 10500 SEK Möblering: Möblerad Förlängningsmöjlighet: 0 månader Krav Ej husdjur, Ej rökare, Deposition 10500 SEK. Ingår Värme, Kabel TV, Vatten / avlopp, Sophämtning Ingår i hyran. Utrustning Kök, Balkong. Beskrivning Jag kommer att hyra ut min lägenhet p.g.a. utlandsvistelse under perioden 1.okt. 2014 - 31.aug. 2015, dvs. 11 månader. Lägenheten är en trea på 70 kvadrat och kommer att hyras ut möblerad. Inglasad balkong mot söder. Lägenheten ligger nära till bra kommunikationsmöjligheter (pendeltåg, buss, cirka 8-10 min. gångavstånd till Jakobsberg station). I närheten finns också många större affärer så som Ikea och Barkarby Outlets. Hyran ligger på 10.500 SEK/månad, där värme och vatten ingår. El betalas separat. Deposition är en månadshyra. Önskar en lugn hyresgäst gärna ett par.Närmaste station: Jakobsberg Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 70 m²
 • 10 500 kr
 • Andrahand 0-1 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 50 kvm fördelat på 1,5 rum, med en hyra på 8 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 50 m²
 • 8 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 68 kvm fördelat på 2,5 rum, med en hyra på 9 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 68 m²
 • 9 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 73 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 10 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 73 m²
 • 10 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 2 rum

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 10 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 3 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 10 m²
 • 3 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 20 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 5 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 20 m²
 • 5 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 87.5 kvm fördelat på 3,5 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 5 m²
 • 4 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 1 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 4 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 18 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 18 m²
 • 4 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 64,5 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 12 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 64 m²
 • 12 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 39 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 5 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 39 m²
 • 5 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 9 200 kr /mån

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 50 m²
 • 9 200 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 10 350 kr /mån

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 49 m²
 • 10 350 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 79,5 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 15 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 79 m²
 • 15 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 1 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 4 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 61 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 6 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 61 m²
 • 6 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 26 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 7 300 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 26 m²
 • 7 300 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 72 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 11 000 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 72 m²
 • 11 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 104 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 6 400 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 104 m²
 • 6 400 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 82 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 6 200 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 82 m²
 • 6 200 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Ledig lägenhet i Järfälla . 86 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 5 421 kr/mån.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 86 m²
 • 5 421 kr
 • Ospecificerat
Vi har just nu dessa liknande annonser:

Hyresbostad: Ledig lägenhet i stockholm, Vallentuna

Villa på tre våningar där vi tänkte hyra ut den övre delen (våning tre). En mycket fin och stor lägenhetsdel med ett stort ljusinsläpp från alla håll. Här har du ett stort och öppet vardagsrum, kök med extra ny kyl , sovrum samt badrum med dusch oc ny tvättmashin. Du har också en egen ingång där du kan komma och gå som du vill. El & internet ingår samt basutbud av tv-kanaler. Kommunikationen är fantastisk, du har 1min gångavstånd till både roslagsbana & buss. Med roslagsbanan är du endast 25 minuter från Tekniska högskolan samt bussar som åker hela vägen till Danderyd för att om så behöves åka vidare med tunnelbanan. Jag ser gärna att du/ni är en lugn och ordningssam person då detta är väldigt viktigt för oss och våra grannar. Det finns säkert mycket som har glömts men du/ni är välkomna att höra av er vid funderingar.

 • Vallentuna
 • Lägenheter
 • 75 m²
 • 12 000 kr
 • Andrahand 1-2 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Stockholm

Hyr ut min topprenoverade 2:a i Birkastan på grund av flytt till Oslo. Möjlighet till tillträde omgående! Hyrs ut tillsvidare, gärna minst 1 år med möjlighet till förlängning. Superfint boende på 54 kvm med solig balkong i sydväst. Lägenheten är stilrent designad och smakfullt renoverad 2013 till toppskick. Vackra 1920-tals detaljer så som fina trägolv och snickerier har bevarats som tillsammans med högt i tak skapar en härlig atmosfär! Kök: Stilrent renoverat 2013, allt är nytt. Rejäla arbetsytor med bänkskiva i betong, bra förvaring och diskmaskin Badrum: Splitternytt med helkaklat badrum med golvvärme och vägghängd WC Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med plats för rejält matsalsbord, soffgrupp och TV-möbel. Här finns utgång till solig balkong i sydväst med öppet fritt läge och vy över innergårdar. Sovrum: Mysigt renoverat sovrum med god plats för förvaring och stor säng Hall: Plats för dold förvaring i både skjutdörrsgarderob samt i rejäl originalgarderob Kanonläge i mysiga Birkastan med 50m till St Eriksplan och tunnelbana samt 2 min till pendeltåg. Gångavstånd till centrum och närhet till mataffärer, gym, löprundor mm. Lägenheten hyrs ut omöblerad.

 • Stockholm
 • Lägenheter
 • 54 m²
 • 17 500 kr
 • Andrahand 1-2 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Stockholm, Nacka

2:à i älta. 5min till buss och 5 min till centrum. Byggd 2011. Fräsch och ljus lägenhet på bottenvåning med ingång direkt

 • Nacka
 • Lägenheter
 • 58 m²
 • 8 600 kr
 • Andrahand 0-1 år
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Järfälla

Lägenheter i Stockholm, Järfälla

Sökkriterier

Önskar du att hitta en hyreslägenhet i Stockholm län, Järfälla kommun, har du kommit till rätt ställe. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter, som det går att hyra nu för tiden i Järfälla.

I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostadsannonser med lägenheter i förstahand eller andrahand.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hyresbostäder i hela Sverige. Vi har flera tusen egna unika lägenhetsannonser, samt lägenhetsannonser från många av de andra betydelsefulla sajter. För att söka en bostad ska du kontakta hyresvärden direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till uthyrarna i Järfälla kommun med det samma.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt lägenhet just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när en passande lägenhet blir ledig i Järfälla kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Järfälla kommun, som har en lägenhet som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Tänk på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som ligger i Stockholm län, Järfälla kommun. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i dina sökkriterier ovan och se andra hyresrätter.