Lägenheter i Järfälla kommun

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

Part-Time Home - Nära Arlanda, Kista och Friends Arena

Part-Time Home i norra Stockholm vänder sig till företag och personer som studerar eller jobbar, men har svårt att hitta ett prisvärt boende.

Nya minilägenheter om 1 - 5 rum. Eget pentry, dusch och WC.
Priser fr 299:- / dygn

Boka via info@parttimehome.se eller telefon 010-762 47 10

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järfälla

Balkong Hiss Området Kvarteret innehåller 199 lägenheter och lokaler mot gatorna i kvarterets hörn. Garage finns under fastigheten med 109 platser.Barkarbystaden erbjuder en unik mix av storstad i kombination med fantastiska områden av stort kulturhistoriskt värde. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. Två stora stadsparker erbjuder möjlighet till både avkoppling och idrott, så vare sig du är sugen på en promenad, spela fotboll eller ha en mysig picknick kan du göra det här. Våning 2 Område Barkarby Ledig fr.o.m 2014-12-01 Sista anmälningsdag 2014-08-27 För att kunna söka lägenhet hos oss behöver du vara registrerad i vår kö. Registreringen är helt kostnadsfri.

 • Järfälla
 • Lägenheter
 • 97 m²
 • 12 058 kr
 • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Vi har just nu dessa liknande annonser:

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Lidingö

Hej! Jag har en 3a på 90kvd på Lidingö (Larsberg,15min från tc) Jag hyr ut omgående fram till 27e augusti jag hyr ut hela lgh förutom mitt sovrum, JAG KOMMER INTE BO DÄR UNDER TIDEN JAG HYR UT. Utan jag hyr inte ut sovrummet mest för jag behöver ha mina saker där inne. Alltså har ni tillgång till stort kök ,sovrum,vardagsrum,badrum & stor balkong. deposition tillkommer på halva hyran i förskott. ÄR NI BEHOV AV ETT TILL SOVRUM SÅ GÅR DET ATT FIXA Hör av er för fler frågor. Felicia

 • Lidingö
 • Lägenheter
 • 85 m²
 • 11 500 kr
 • Andrahand 0-1 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Stockholm, Huddinge

Vi söker inneboende för uthyrning av rum. Vi delar på WC, Kök och balkong. Deposition: 3,500 kr, hyra 3,500. p/person. Röda Linjen Masmo-Huddinge.

 • Huddinge
 • Lägenheter
 • 12 m²
 • 3 500 kr
 • Andrahand 0-1 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i stockholm, Vallentuna

Villa på tre våningar där vi tänkte hyra ut den övre delen (våning tre). En mycket fin och stor lägenhetsdel med ett stort ljusinsläpp från alla håll. Här har du ett stort och öppet vardagsrum, kök med extra ny kyl , sovrum samt badrum med dusch oc ny tvättmashin. Du har också en egen ingång där du kan komma och gå som du vill. El & internet ingår samt basutbud av tv-kanaler. Kommunikationen är fantastisk, du har 1min gångavstånd till både roslagsbana & buss. Med roslagsbanan är du endast 25 minuter från Tekniska högskolan samt bussar som åker hela vägen till Danderyd för att om så behöves åka vidare med tunnelbanan. Jag ser gärna att du/ni är en lugn och ordningssam person då detta är väldigt viktigt för oss och våra grannar. Det finns säkert mycket som har glömts men du/ni är välkomna att höra av er vid funderingar.

 • Vallentuna
 • Lägenheter
 • 75 m²
 • 12 000 kr
 • Andrahand 1-2 år
Typ av boende
Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Järfälla

Hyreslägenheter i Stockholm, Järfälla

Sökmöjligheter

Söker du en hyreslägenhet i Stockholm län, Järfälla kommun, har du kommit till rätta sida. Här kan du hitta alla lediga lägenheter, som det går att söka just nu i Järfälla.

I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med lägenheter i förstahand eller andrahand.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hyresrätter i hela Sverige. Vi har flera tusen egna unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från dom flesta av de andra ansedda hemsidor. För att söka en bostad ska du kontakta hyresvärden direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Järfälla kommun omedelbart.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt lägenhet just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när en passande lägenhet blir ledig i Järfälla kommun.

Sökesannons

Du har också möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare i Järfälla kommun, som har en lägenhet som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Tänk på, att denna sida endast handlar om lägenheter som ligger i Stockholm län, Järfälla kommun. Om du inte söker just det, kan du ändra i dina sökkriterier ovan och se andra möjligheter.