bostäder till salu Vänersborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vänersborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Vänersborg kommun.

Med klassificeringen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Vänersborg eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till den sida där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya objekt som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du även markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som utbjuder sådana bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg