bostäder till salu Uddevalla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uddevalla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Uddevalla kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Uddevalla eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Vi föreslår dig att registrera en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya objekt som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto hos oss kan du också klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder passande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg