bostäder till salu Uddevalla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uddevalla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Uddevalla kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Uddevalla eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du också märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg