bostäder till salu Uddevalla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uddevalla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns tillgängliga i Uddevalla kommun.

Med kategorin till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Uddevalla eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp ett konto på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett inloggning här kan du även klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som utbjuder sådana bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att använda båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg