bostäder till salu Trollhättans kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trollhättan
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Trollhättan kommun.

Med klassificeringen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Trollhättan eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya objekt som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto här kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som har matchande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg