bostäder till salu Trollhättans kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trollhättan
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Trollhättan kommun.

Med klassificeringen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Trollhättan eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som erbjuder matchande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg