bostäder till salu Tjörns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tjörn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida är belägna i Tjörn kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! Här publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Tjörn eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som skickas till dig när nya annonser som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning hos oss kan du också märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som har matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att nyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg