bostäder till salu Tjörns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tjörn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Tjörn kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Tjörn eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa en inloggning på vår sida. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya objekt som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login hos oss kan du även märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att du själv söker efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som har sådana bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg