bostäder till salu Tanums kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tanum
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Tanum kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Tanum eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till den sida där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Vi rekommenderar dig att lägga upp en inloggning på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som skickas till dig när nya objekt som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett konto på portalen kan du också markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som utbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att bruka båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg