bostäder till salu Svenljunga kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Svenljunga
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Svenljunga kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Svenljunga eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till den sida där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett login på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra bostadsformer. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att använda båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg