bostäder till salu Lidköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lidköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Lidköping kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Lidköping eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att fixa ett login på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett konto här kan du också märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som har sådana bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att använda båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg