bostäder till salu Lerums kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lerum
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Lerum kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Lerum eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera en inloggning på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya objekt som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även för andra bostadsformer. Skapar du ett inloggning på portalen kan du dessutom märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som erbjuder passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg