bostäder till salu Kungälvs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungälv
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Kungälv kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras stora delar av landets samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Kungälv eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp en inloggning hos oss. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login här kan du även markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg