bostäder till salu Härryda kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Härryda
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Härryda kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Härryda eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då leds du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp en inloggning på vår sida. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som har sådana bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg