bostäder till salu Göteborgs kommun, Tuve

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Göteborg kommun.

Med kategorin till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa ett login hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett login på portalen kan du dessutom märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som har passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att använda båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg