bostäder till salu Göteborgs kommun, Olskroken

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Göteborg kommun.

Med kategorin till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, gör du så leds du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Det är en god idé att fixa en inloggning på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login här kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att använda båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg