bostäder till salu Göteborgs kommun, Masthugget

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu och andra bostadsformer. Upprättar du ett login här kan du dessutom märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder passande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg