bostäder till salu Göteborgs kommun, Majorna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida är belägna i Göteborg kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto här kan du också märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som erbjuder passande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg