bostäder till salu Göteborgs kommun, Lindholmen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Göteborg kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, då leds du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att lägga upp ett login på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto på portalen kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att själv söka efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg