bostäder till salu Göteborgs kommun, Kyrkbyn

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att nyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg