bostäder till salu Göteborgs kommun, Kortedala

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya objekt som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu och andra bostadsformer. Registrerar du ett inloggning på portalen kan du även markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som har sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att använda båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg