bostäder till salu Göteborgs kommun, Kålltorp

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På denna sida visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, då leds du till sidan där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

En god idé är att skapa ett konto på vår sida. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya objekt som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login på portalen kan du dessutom märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att bruka båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg