bostäder till salu Göteborgs kommun, Johanneberg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Göteborg kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

En god idé är att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya objekt som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Upprättar du ett konto hos oss kan du även märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som erbjuder passande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg