bostäder till salu Göteborgs kommun, Högsbo

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa en inloggning på vår sida. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu och andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning här kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att själv söka efter lediga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att utnyttja båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg