bostäder till salu Göteborgs kommun, Haga

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På denna sida visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Göteborg kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så leds du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du också klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att bruka båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg