bostäder till salu Göteborgs kommun, Guldheden

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att se dig här!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Göteborg kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Upprättar du ett inloggning här kan du också markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som har sådana bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att utnyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg