bostäder till salu Göteborgs kommun, Gamlestan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att se dig här!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa en inloggning hos oss. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som utbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg