bostäder till salu Göteborgs kommun, Eriksberg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen hit!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya objekt som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett inloggning här kan du även märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg