bostäder till salu Göteborgs kommun, Centrum

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så leds du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Det är en god idé att registrera ett login hos oss. Upprättar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett login här kan du även markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som utbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg