bostäder till salu Göteborgs kommun, Bergsjön

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Göteborg kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

En god idé är att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra bostadsformer. Skapar du ett konto hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som har passande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg