bostäder till salu Göteborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Det är en god idé att registrera ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya objekt som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login här kan du även klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg