bostäder till salu Göteborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Göteborg kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Göteborg eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett login på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett login här kan du dessutom markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som erbjuder matchande bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg