bostäder till salu Borås kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Borås kommun.

Med kategorin till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras stora delar av landets samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Borås eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp ett konto hos oss. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya annonser som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett inloggning hos oss kan du också klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som har sådana bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att nyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg