hus och villor Sandvikens kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida ligger i Borås kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras stora delar av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Borås eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

En god idé är att fixa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra bostadsformer. Genom att skapa ett login på portalen kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som har sådana bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att bruka båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg