bostäder till salu Ale kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ale
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Ale kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Ale eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett login hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett inloggning här kan du också märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som utbjuder sådana bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att bruka båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg